Trailer voor Better Call Saul seizoen 5

AMC heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Better Call Saul seizoen 5, het nieuwe seizoen van de bekroonde Breaking Bad prequel-serie. Deze kun je hieronder bekijken. De serie gaat op 23 februari weer van start.

Better Call Saul seizoen 5

Better Call Saul seizoen 5

In seizoen vijf van de veelgeprezen dramaserie Better Call Saul zorgt Jimmy McGills beslissing om advocaat te worden als ‘Saul Goodman’ voor onverwachte en diepgaande veranderingen in de legale en illegale kringen van Albuquerque. Kim Wexler bevindt zich op een kruispunt naarmate haar band met Jimmy beter wordt. Gebroken door schuldgevoel en spijt, bereikt Mike Ehrmantraut een dieptepunt. Intussen probeert Nacho Varga te overleven, terwijl de geheime oorlog van Gus Fring tegen het kartel een schaakwedstrijd op leven en dood wordt met de meedogenloze Lalo Salamanca.

De dramaserie wordt uitvoerend geproduceerd door Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz en Gennifer Hutchison.

De hoofdrollen worden gespeeld door Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael MandoGiancarlo Esposito, Tony Dalton, Mark Margolis en Dean Norris.

Better Call Saul seizoen 5 is vanaf 23 februari 2020 te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter