Trailer voor Beyond Infinity: Buzz and The Journey To Lightyear

Wie is Buzz Lightyear? Zie hoe een icoon tot stand kwam in Beyond Infinity: Buzz and The Journey To Lightyear, een Original documentaire te streamen op Disney Plus. Bekijk hieronder de trailer en poster. Ontdek het verhaal van Buzz in Disney en Pixar’s Lightyear, welke vanaf 15 juni in de bioscoop draait.

Beyond Infinity Buzz and The Journey To Lightyear

Beyond Infinity

Verken de evolutie van Buzz Lightyear van speelgoed tot mens bij het maken van Pixar’s Lightyear. Duik in de oorsprong en culturele impact van ieders favoriete Space Ranger, de kunst van het ontwerpen van een nieuwe ‘menselijke Buzz’ en de uitdagingen waarmee de Lightyear crew onderweg te maken krijgt.

Het definitieve oorsprongsverhaal van Buzz Lightyear, de held die het speelgoed inspireerde. Lightyear volgt de legendarische Space Ranger nadat hij is gestrand op een vijandige planeet op 4,2 miljoen lichtjaar van de aarde, samen met zijn commandant en hun bemanning. Terwijl Buzz een weg terug naar huis probeert te vinden door ruimte en tijd, wordt hij vergezeld door een groep ambitieuze rekruten en zijn charmante robotgezelkat Sox. De komst van Zurg, een imposante aanwezigheid met een leger meedogenloze robots en een mysterieuze agenda, compliceert de zaak en bedreigd de missie bedreigen.

De enorm succesvolle Toy Story franchise begon met de eerste film in 1995, geregisseerd door John Lasseter en geschreven door Joss Whedon, Andrew Stanton, Joel Cohen en Alec Sokolow. De film was de eerste speelfilm van Pixar en had rollen voor  Tom HanksTim AllenAnnie PottsJoan Cusack, Don Rickles, Jim Varney, Wallace Shawn, John Ratzenberger, John Morris en Erik von Detten.

De film Lightyear verschijnt op 15 juni 2022 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter