Trailer voor Big Hero 6 spin-off serie Baymax

Disney+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Baymax!, de aanstaande spin-off van Walt Disney Animation Studios’ animatiefilm Big Hero 6 uit 2014. Bekijk de trailer hieronder. De serie gaat in première ergens in de zomer van 2022. De serie is gemaakt door Don Hall, de Oscar-winnende regisseur van Big Hero 6.

Baymax trailer

Baymax! markeert de eerste animatieserie van Walt Disney Animation Studios. De stemmencast bestaat uit Scott Adsit en Maya Rudolf in hun rollen van Baymax en Tante Cass die ze ook in de film uit 2014 inspraken.

De film Big Hero 6 uit 2014 is een komedie-avontuur boordevol actie en gaat over de speciale band die ontstaat tussen Baymax (stem van Scott Adsit), een grote opblaasbare robot, en wonderkind Hiro Hamada (stem van Ryan Potter). Wanneer een verwoestende gebeurtenis de stad San Fransokyo raakt en Hiro in het midden van het gevaar komt, wendt hij zich tot Baymax en zijn goede vrienden, adrenalinejunkie Go Go Tomago (stem van Jamie Chung), Wasabi (stem van Damon Wayans Jr.), Honey Lemon (stem van Genesis Rodriguez) en fanboy Fred (stem van TJ Miller). Vastbesloten om het mysterie te ontrafelen, transformeert Hiro zijn vrienden in een groep hightechhelden genaamd ‘Big Hero 6’.

Geïnspireerd door de Marvel-strips met dezelfde naam, bracht de film $ 657,8 miljoen op aan de wereldwijde box office.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter