Trailer voor biografische film The Silent Twins

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor het aankomende biografische drama The Silent Twins, waarmee kijkers het verhaal van June en Jennifer Gibbons kunnen bekijken. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en wordt geregisseerd door Agnieszka Smoczynska. Bekijk hieronder de trailer van The Silent Twins.

The Silent Twins is het verbazingwekkende waargebeurde verhaal van tweelingzussen die alleen met elkaar communiceerden. Als resultaat creëerden ze een rijke, fascinerende wereld om te ontsnappen aan de realiteit van hun eigen leven.

The Silent Twins

De tweeling June en Jennifer Gibbons maakt in een dorpje deel uit van het enige Afro-Amerikaanse gezin. De twee meisjes voelen zich niet opgenomen binnen de ongastvrije gemeenschap. Geïsoleerd van hun omgeving is de enige communicatie die ze voeren met elkaar. Ze creëren een eigen wereldje waar ze hun creatieve ei in kwijt kunnen en waarin ze hun verlangens kunnen botvieren.

De film heeft hoofdrollen voor Letitia WrightTamara Lawrance, Nadine Marshall, Treva Etienne, Michael Smiley, Jodhi May, Jack Bandeira, Kinga Preis, Amarah-Jae St. Aubyn, Tony Richardson.

De film wordt geregisseerd door Agnieszka Smoczynska op basis van een scenario door Andrea Seigel. Gebaseerd op het bestsellerboek The Silent Twins.

The Silent Twins draait op 16 september in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter