Trailer voor biografische film Till

MGM heeft de officiële trailer vrijgegeven van de film Till, de aanstaande biopic over de gebeurtenissen na de afschuwelijke lynching van Emmett Till in 1955. De film zal naar verwachting op 7 oktober in de bioscoop verschijnen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, introduceert Emmett Till als een gelukkig en lief kind uit Chicago, wiens zomervakantie met zijn neven in een tragedie verandert wanneer hij wordt gemarteld en vermoord door een groep blanke mannen in Mississippi. De trailer benadrukt de kracht en vastberadenheid van een moeder bij het zoeken naar gerechtigheid voor de onmenselijke en vroegtijdige dood van haar enige zoon.

Till film trailer

Till film trailer

Het is een diep emotionele film over het waargebeurde verhaal van Mamie Till Mobley’s meedogenloze zoektocht naar gerechtigheid voor haar 14-jarige zoon Emmett Till, die in 1955 werd gelyncht tijdens een bezoek aan zijn neven in Mississippi. In Mamie’s aangrijpende reis wordt verdriet omgezet in actie, zien we de universele kracht van het vermogen van een moeder om de wereld te veranderen.

Till wordt geregisseerd door Chinonye Chukwu op basis van een scenario dat ze samen met Michael Reilly en Keith Beauchamp schreef.

De film heeft hoofdrollen voor Danielle Deadwyler, Whoopi Goldberg, Jalyn Hall, Frankie Faison, Jayme Lawson, Tosin Cole, Kevin Carroll, Sean Patrick Thomas, John Douglas Thompson, Roger Guenveur Smith en Haley Bennett.

Till wordt geproduceerd door Reilly, Beauchamp, Goldberg, Barbara Broccoli, Frederick Zollo en Thomas K. Levine.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter