Trailer voor biopic American Underdog met Zachary Levi

Lionsgate heeft de trailer uitgebracht voor het aankomende Kurt Warner biopic-drama American Underdog, met in de hoofdrollen Zachary Levi en Anna Paquin. De American Underdog trailer, die je hieronder kunt bekijken, geeft ons een voorproefje van de uitdagingen waarmee Kurt Warner te maken kreeg voordat hij eindelijk de kans kreeg om de NFL-kampioen te worden. De film draait vanaf 25 december in de bioscoop.

American Underdog

American Underdog

American Underdog is gebaseerd op interviews met Warner en zijn memoires getiteld All Things Possible: My Story of Faith, Football and the First Miracle Season. De hoofdrollen worden gespeeld door Zachary LeviAnna Paquin en Dennis Quaid. Ze worden vergezeld door Cindy Hogan, Ser’Darius Blain, Adam Baldwin, Bruce McGill, Danny Vinson, Chance Kelly, Hayden Zaller, Cora Kate Wilkerson en Nic Harris.

American Underdog vertelt het inspirerende, waargebeurde verhaal van Kurt Warner, die van een stockboy bij een kruidenierswinkel ging naar een tweevoudig NFL MVP, Superbowl-kampioen en Hall of Fame quarterback. De film draait om het unieke verhaal van Warner en de jarenlange uitdagingen en tegenslagen die zijn ambities om een ​​NFL-speler te worden hadden kunnen doen ontsporen. Net toen zijn dromen bijna onbereikbaar leken, is het alleen met de steun van zijn vrouw Brenda en de aanmoediging van zijn familie dat Warner volhardt en de kracht vindt om de wereld de kampioen te laten zien die hij altijd al was.

American Underdog wordt geregisseerd door The Erwin Brothers, naar een scenario geschreven door Jon Erwin, David Aaron Cohen en Jon Gunn. Het is uitvoerend geproduceerd door Kurt en Brenda Warner, Tony Young, Jon Gunn en Sean Devereaux. Producenten zijn Kevin Downes, Jon Erwin, Andrew Erwin, Mark Ciardi en Daryl Lefever.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter