Trailer voor biopic Chevalier met Kelvin Harrison Jr.

Searchlight Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Chevalier, het aankomende biografische drama met Kelvin Harrison Jr., Samara Weaving en Lucy Boynton. De film moet op 7 april 2023 in de bioscoop verschijnen.

De trailer van Chevalier benadrukt het ongelooflijke talent van Joseph Bologne terwijl hij zijn gave gebruikt om naam te maken in de veranderende Franse samenleving. Ondanks dat hij duidelijk de beste muzikant van allemaal is, zullen vooroordelen en racisme zijn succes in de weg staan. Bekijk hieronder de trailer van Chevalier.

Chevalier

De film wordt geregisseerd door Stephen William op basis van een scenario geschreven door Stefani Robinson. De film bevat rollen voor Kelvin Harrison Jr. die het Frans-Caribische muziekwonder Chevalier de Saint-Georges speelt. Daarnaast zijn er rollen voor Samara Weaving (Ready or Not), Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody), Marton Csokas (Abraham Lincoln: Vampire Hunter), Minnie Driver (Good Will Hunting) en Alex Fitzalan (The Society).

Geïnspireerd door het ongelooflijke waargebeurde verhaal van componist Joseph Bologne, Chevalier de Saint-Georges. De onwettige zoon van een Afrikaanse slaaf en een Franse plantage-eigenaar, Bologne (Kelvin Harrison Jr.) stijgt naar onwaarschijnlijke hoogten in de Franse samenleving als een gevierd violist-componist en schermer, compleet met een noodlottige liefde affaire en ruzie met Marie Antoinette en haar hofhouding.

Chevalier wordt geproduceerd door Ed Guiney, Andrew Lowe, Stefani Robinson en Dianne McGunigle.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter