Trailer voor biopic Joe Bell met Mark Wahlberg

Roadside Attractions heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Joe Bell, het aankomende biografische drama van Reinaldo Marcus Green, waarin een echt vader-en-zoonverhaal over acceptatie en verlossing centraal staat. De film zal zijn debuut maken op vrijdag 23 juli. Bekijk de Joe Bell trailer hieronder.

In de video is te zien hoe Joe Bell (Mark Wahlberg) door Amerika loopt om het bewustzijn te delen over de gevaren van pesten, wat de dood van zijn zoon veroorzaakte. Hij werd op school gekweld omdat hij homo was. Het laat ook zien hoe Joe zich voorstelt dat zijn zoon hem tijdens de reis vergezeld.

Joe Bell

Joe Bell film

Joe Bell woont met zijn gezin in de staat Oregon. Het vredige bestaan van de Bells stopt abrupt wanneer hun zoon Jadin zelfmoord pleegt. Joe besluit ter ere van zijn zoon een reis door de Verenigde Staten te maken. Met zijn reis wil hij aandacht vragen voor de zware gevolgen van pestgedrag.

De film heeft rollen voor Mark Wahlberg (The Departed), Connie Britton (American Horror Story), Reid Miller, Maxwell Jenkins (Lost in Space) en Gary Sinise (Forrest Gump, Truman).

De film ging vorig jaar in wereldpremière op het Toronto International Film Festival, waar hij over het algemeen gemengde kritieken kreeg van critici die Millers acteerdebuut prijzen.

Joe Bell wordt geregisseerd door Reinaldo Marcus Green (King Richard) naar een scenario geadapteerd door Academy Award-winnende schrijvers Diana Ossana en Larry McMurtry (Brokeback Mountain). Producenten zijn Daniela Taplin Lundberg, Riva Marker, Jake Gyllenhaal, Eva Maria Daniels, Cary Fukunaga, Ryan Ahrens, Wahlberg en Stephen Levinson. Het is uitvoerend geproduceerd door Jill Ahrens, Ben Renzo, Tony Parker, Derick Brooks, Michael Finley en Drew Brees samen met Ossan McMurtry, Paris Kassidokostas-Latsis, Terry Dougas en Jean-Luc De Fanti.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter