Trailer voor Black Lightning seizoen 4

The CW heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor Black Lightning seizoen 4, het aankomende laatste seizoen. De serie staat gepland om terug te keren op maandag 8 februari 2021. Bekijk de video hieronder!

Black Lightning is de nieuwste The CW / DC Comics serie die de afgelopen tijd ten einde is gekomen na de seriefinale van Arrow eerder dit jaar na acht seizoenen. Ook verscheen de aankondiging dat Supergirl in 2021 zou eindigen met het aankomende zesde seizoen. Het netwerk ontwikkelt momenteel een spin-offserie rond de slechterik Painkiller, gespeeld door Jordan Calloway, met een pilot die wordt uitgezonden als de zevende aflevering van het komende vierde seizoen.

Black Lightning seizoen 4

Black Lightning volg het leven van Jefferson Pierce, een meta-human die zijn leven als vigilante achter zich heeft gelaten om een leraar te worden. In de serie zal Pierce er door zijn dochter en leerlingen tot gezet worden om zijn alias Black Lightning weer aan te nemen. De serie wordt geproduceerd door Greg Berlanti. Hij is ook producent van het zogeheten Arrowverse.

De titelsuperheld wordt gespeeld door Cress Williams (Hart of Dixie). Naast Williams zijn er rollen voor Nafessa Williams, China Anne McClain, Christine Adams, Damon Gupton, James Remar, Jill ScottMarvin Jones III, Jordan Kalloway en Charlbi Dean Kriek.

Black Lightning is gebaseerd op de DC-personages en wordt uitvoerend geproduceerd door Greg Berlanti, Salim Akil, Mara Brock Akil en Sarah Schechter. Black Lightning wordt geproduceerd door Berlanti Productions en Akil Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter