Trailer voor Black Panther: Wakanda Forever

De trailer voor Black Panther: Wakanda Forever debuteerde op San Diego Comic-Con. Het geeft een eerste blik op hoe de franchise verder zal gaan na het tragische overlijden van Chadwick Boseman. Het vervolg op Black Panther staat momenteel gepland om op 11 november 2022 in de bioscoop te verschijnen. Bovendien is bevestigd dat Tenoch Huerta (Narcos: Mexico) Namor the Submariner speelt, die de antagonist van de film zal zijn. Bekijk hieronder de trailer van Black Panther: Wakanda Forever.

Black Panther Wakanda Forever

Black Panther Wakanda Forever

Black Panther: Wakanda Forever wordt wederom geregisseerd door Ryan Coogler op basis van een scenario dat hij samen met Joe Robert Cole schrijft. De film ziet de terugkeer van het grootste deel van de originele hoofdcast, waaronder Lupita Nyong’o als Nakia, Danai Gurira als Okoye, Angela Bassett als Ramonda, Martin Freeman als Everett K. Ross, Letitia Wright als Shuri en Winston Duke als M’Baku .

Ideeën voor een vervolg begonnen na de release van Black Panther in februari 2018. Coogler onderhandelde over een terugkeer als regisseur in de volgende maanden, en Marvel Studios bevestigde de ontwikkeling van het vervolg officieel medio 2019. Plannen voor de film veranderden in augustus 2020 toen Black Panther-acteur Chadwick Boseman stierf aan darmkanker, waarbij Marvel ervoor koos zijn rol van T’Challa niet opnieuw te casten.

Black Panther: Wakanda Forever moet vanaf 11 november 2022 in de bioscoop te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter