Trailer voor bloedstollende Netflix film Beckett met John David Washington

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de film Beckett van de Italiaanse regisseur Ferdinando Cito Filomarino. Bekijk hieronder de trailer! Na een tragisch auto-ongeluk in Griekenland belandt de Amerikaanse toerist Beckett midden in een gevaarlijk politiek complot. Hij moet vluchten voor zijn leven.

Beckett netflix

 

Netflix film Beckett

Het verhaal volgt een jong koppel, Beckett en April. Het paar probeert te genieten van een heerlijke vakantie in Griekenland. Tijdens deze vakantie raken ze echter verstrikt in een gewelddadige samenzwering, met tragische gevolgen.

De hoofdrollen worden gespeeld door John David Washington (Tenet), Alicia Vikander (Ex Machina, Tomb Raider), Boyd Holbrook (Narcos, The Predator) en Vicky Krieps (The Girl in the Spider’s Web, Phantom Thread).

De film is geregisseerd door Ferdinando Cito Filomarino op basis van een scenario door Kevin A. Rice.

Op 4 augustus gaat de film in première op het Locarno Film Festival om vervolgens op 13 augustus op Netflix in première te gaan.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter