Trailer voor Bloodshot met Vin Diesel

Sony Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor de Valiant Comics-film Bloodshot met Vin Diesel (Fast & Furious-serie) in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder.

Bloodshot is gemaakt door Kevin Van Hook, Don Perlin en Bob Layton. Het vertelt het verhaal van een voormalige soldaat, Ray Garrison, gedood en tot leven gebracht met technologische upgrades dankzij Rising Spirit Technologies, die zijn lichaam vulde met miljarden nanobots. Dit stelt hem in staat om de perfecte soldaat te zijn door te genezen van verwondingen, shapeshifting en zelfs interactie met technologie. Ray, ook bekend als Bloodshot, lijdt aan geheugenverlies en worstelt om opnieuw in contact te komen met wie hij was terwijl hij leerde wat voor soort wapen hij is geworden.

Bloodshot heeft rollen voor Vin Diesel (Fast & Furious-serie, xXx-serie), Toby Kebbell (Dawn of the Planet of the Apes), Sam Heughan (Outlander), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Talulah Riley (Westworld), Johannes Haukur Johannesson (Game of Thrones), Lamorne Morris (New Girl, Game Night), Guy Pearce (Prometheus) en Alex Hernandez (Unreal).

De film wordt geregisseerd door Dave Wilson. De schrijver Eric Heisserer (Arrival, The Thing) heeft het script geschreven voor de film. Bloodshot draait vanaf 21 februari 2020 in de bioscoop.