Trailer voor Blumhouse Productions’ Don’t Let Go

Blumhouse Productions heeft de trailer vrijgegeven voor de supernatural actie thriller Don’t Let Go, met in de hoofdrollen David Oyelowo (Selma) en Storm Reid (A Wrinkle in Time). Bekijk de trailer hieronder. De film moet in augustus de bioscoop bereiken.

Nadat Detective Jack Radcliff’s familie het slachtoffer lijkt te zijn van een mysterieuze moord, krijgt hij een schokkend telefoontje van zijn nicht, schijnbaar uit het verleden. Nu moet Jack racen om een ​​mysterie te ontrafelen om een ​​dood te voorkomen die al is gebeurd.

Do not Let Go is geregisseerd door Jacob Aaron Ester met Blumhouse Tilt, Universal’s OTL Releasing en Briarcliff Entertainment als de producenten. Oyelowo en Jason Blum produceren ook. Estes schreef het scenario en werkte samen met Drew Daywalt aan het verhaal.

De film heeft tevens rollen voor Mykelti Williamson (Forrest Gump), Brian Tyree Henry (Joker), Shinelle Azoroh (Roxie Wolfgang), Byron Mann (The Expanse), April Grace (Magnolia) en Alfred Molina (Spider-Man 2).

Do not Let Go beleefde eerder dit jaar zijn wereldpremière tijdens de Sundance Film in 2019.