Trailer voor Blumhouse Productions’ The Hunt

Universal Pictures heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor The Hunt, de nieuwe actiethriller van Blumhouse Productions die een nieuwe draai geeft aan een menselijk jachtgebied. Bekijk de teaser hieronder!

The Hunt

Twaalf vreemden worden wakker op een open plek. Ze weten niet waar ze zijn, of hoe ze daar zijn geraakt. Ze weten niet dat ze zijn gekozen… voor een heel specifiek doel… De jacht.

In de schaduw van een duistere samenzweringstheorie op internet verzamelt een groep globalistische elites zich voor het eerst in een afgelegen Manor House om voor sport op mensen te jagen. Maar het masterplan van de elite staat op het punt te ontsporen omdat een van de opgejaagde, Crystal (Betty Gilpin), het spel van The Hunters beter kent. Ze draait het spel om en pakt ze een voor een, terwijl ze zich een weg baant naar de mysterieuze vrouw (Hilary Swank) die de spil is in het web.

Naast Gilpin en Swank zijn er in de film rollen voor Ike Barinholtz en Emma Roberts.

De film is afkomstig van Jason Blum, de producent van Get Out en The Purge-serie, en Damon Lindelof, mede-maker van de tv-series The Leftovers en Lost. The Hunt is geschreven door Lindelof en Nick Cuse en wordt geregisseerd door Craig Zobel (Z for Zachariah, The Leftovers).