Trailer voor Bones and All met Timothée Chalamet

MGM heeft de officiële trailer onthuld van Bones and All, Luca Guadagnino‘s coming-of-age romance-horror met Taylor Russell en Timothée Chalamet. De film draait vanaf 24 november in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de trailer van Bones and All.

Het wordt beschreven als een romantisch coming-of-age-horrorverhaal over de reis van een jonge vrouw door het land in de hoop haar vader te vinden, die de enige is die kan beantwoorden waarom ze de drang om de mensen van wie ze houdt te doden en op te eten.

Bones and All

Bones and All 

De film draait om een eerste liefde tussen Maren (Russell), een jonge vrouw die leert te overleven aan de rand van de samenleving, en Lee (Chalamet), een intense en rechteloze zwerver. Ze ontmoeten elkaar terwijl ze samenkomen voor een duizend mijl lange odyssee die hen door de achteraf wegen, verborgen doorgangen en valluiken van Ronald Reagan’s Amerika voert. Maar ondanks hun beste inspanningen leiden alle wegen terug naar hun angstaanjagende verleden en naar een laatste stand die zal bepalen of hun liefde hun anders-zijn kan overleven.

De cast bestaat uit Taylor RussellTimothée Chalamet, Mark Rylance, Michael Stulhbarg, Chloe Sevigny, Francesca Scorsese, Jessica Harper, André Holland en Halloween-regisseur David Gordon Green.

Bones and All is gebaseerd op de roman van Camille DeAngelis uit 2015. De film is geregisseerd en geproduceerd door Luca Guadagnino naar een scenario aangepast door Dave Kajganich. Het is uitvoerend geproduceerd door Giovanni Corrado en Raffaella Viscardi. Producenten zijn Kajganich, Theresa Park, Marco Morabito, Francesco Melzi d’Eril en Gabriele Moratti, Lorenzo Mieli en Peter Spears.

Dit project is een productie van A Frenesy Film Company en Per Capita Productions, met Italiaanse bedrijven The Apartment Pictures, Enzio Ricci’s 3 Marys, Memo, Tender Stories, Adler, Elafood, Elafilm, Manila, Serfis en Wise Pictures die de film financieren.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter