Trailer voor Bosch seizoen 7

Amazon Prime Video heeft de trailer vrijgegeven voor Bosch seizoen 7! Deze kun je hieronder bekijken. De reeks zal vanaf 25 juni te zien zijn. Dit seizoen zal tevens het laatste zijn voor de serie, die gebaseerd is op Michael Connelly’s best verkochte boeken.

Bosch seizoen 7 trailer

Bosch is een rechercheur van de afdeling moordzaken in Los Angeles. Hij wordt achtervolgd door een incident van twee jaar geleden, waarbij hij mogelijk een verdachte zou hebben gedood, en waarvoor hij voor de rechtbank moet verschijnen. Tegelijkertijd onderzoekt hij enkele moorden, waaronder die op een jongetje waarvan het skelet wordt gevonden in het bos. Het jongetje blijkt al in 1989 of eerder te zijn vermoord en zo verschrikkelijk te zijn mishandeld (meer dan veertig gebroken botten, deels weer genezen, deels recenter bij zijn overlijden), dat zijn exacte leeftijd niet goed meer valt vast te stellen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Lance Reddick, Annie Wersching, Sarah Clarke, Jason Gedrick.

Bosch is een politieserie die geproduceerd is door Amazon Studios en op 13 februari 2015 in première ging op Amazon Prime Video. Deze reeks is gebaseerd op de ‘Harry Bosch’ reeks van de succesvolle auteur Michael Conelly. Het zevende seizoen is gebaseerd op de romans The Concrete Blonde en The Burning Room van Michael Conelly. Harry Bosch en Jerry Edgar zullen in het zevende seizoen afzonderlijk twee gevaarlijke moordonderzoeken uitvoeren. Deze zullen hen naar het hoogste niveau van witteboordencriminaliteit en de dodelijke diepten van drugshandel brengen.

Bosch seizoen 7 is vanaf 25 juni 2021 te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter