Trailer voor bovennatuurlijke horrorfilm Prey for the Devil

In de bovennatuurlijke horrorfilm Prey for the Devil (eerder bekend als The Devil’s Light) heropent de katholieke kerk de school voor duivelsuitbanning wanneer blijkt dat het aantal gevallen van demonische bezetenheid snel toeneemt. Bekijk hieronder de trailer. Prey for the Devil is vanaf 27 oktober 2022 te zien in de Nederlandse bioscoop.

Prey for the Devil

Prey for the Devil

Als reactie op een wereldwijde toename van demonische bezittingen, heropent de katholieke kerk exorcismescholen om priesters op te leiden in de Rite of Exorcism. Op dit spirituele slagveld verrijst een onwaarschijnlijke krijger: een jonge non, zuster Ann (Jacqueline Byers). Hoewel het nonnen verboden is om uitdrijvingen uit te voeren, herkent een professor (Colin Salmon) de gaven van zuster Ann en stemt ermee in haar te trainen. Terwijl zuster Ann samen met medestudent pater Dante (Christian Navarro) de geestelijke frontlinie betreedt, bevindt zuster Ann zich in een strijd om de ziel van een jong meisje (van wie zuster Ann denkt dat ze bezeten is door dezelfde demon die haar eigen moeder jaren geleden kwelde), en realiseert zich al snel dat de duivel haar heeft waar hij haar wil hebben…

De cast bestaat uit namen als Jacqueline Byers, Colin Salmon, Christian Navarro, Lisa Palfrey, Nicholas Ralph, Ben Cross, Virginia Madsen.

De film is geregisseerd door Daniel Stamm op basis van een scenario door Robert Zappia.

Prey for the Devil draait vanaf 27 oktober 2022 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter