Trailer voor Bridgerton seizoen 2

Netflix verrast fans vandaag met de trailer voor Bridgerton seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. Bridgerton is een romantische en scherpzinnige serie vol schandalen over onverwoestbare vriendschappen, familiebanden en de zoektocht naar een liefde die alles overwint. In het tweede seizoen volgen we Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), de oudste broer van de familie, terwijl hij op zoek gaat naar zijn toekomstige echtgenote. De familie Bridgerton keert terug naar Netflix op 25 maart 2022.

Bridgerton seizoen 2 is gebaseerd op Julia Quinn’s The Viscount Who Loved Me, dat draait om het zoektocht naar een geschikt huwelijk voor de oudste broer of zus van Bridgerton, Anthony, gespeeld door Jonathan Bailey. Het nieuwe seizoen bevat de introductie van een nieuwe vrouwelijke hoofdrol in de vorm van Sex Education-actrice Simone Ashley als Kate Sharma. Ze zal ook worden vergezeld door nieuwe personages, waaronder Shelley Conn (Liar) als Edwina Sharma, Calam Lynch (Benediction) als Theo Sharpe, Charithra Chandran (Alex Rider) als Edwina Sharma, Rupert Evans als Edmund Bridgerton en Rupert Young (The Secret Garden) die Jack zal spelen.

Bridgerton seizoen 2 trailer

Bridgerton seizoen 2 trailer

Bridgerton is geïnspireerd op de gelijknamige romans van Julia Quinn en volgt Daphne Bridgerton, de oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie, terwijl ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London. Het eerste seizoen is gebaseerd op het eerste boek uit schrijfster Julia Quinns serie, The Duke & I. De boekenreeks bestaat inmiddels uit negen boeken. Bridgerton seizoen 2 draait om het tweede boek van Julia Quinns Bridgerton-romans, getiteld The Viscount Who Loved Me.

In Bridgerton maken we kennis met Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), de oudste dochter van de machtige en rijke Bridgerton-familie. Wanneer ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London, lijken haar vooruitzichten hoopvol. Haar grote droom is om in de voetsporen van haar ouders te treden en haar ware liefde te vinden. Het tij lijkt echter te keren wanneer haar oudere broer potentiële kandidaten begint uit te sluiten en een high society roddelblad, geschreven door de mysterieuze Lady Whitledown, zich negatief uitlaat over Daphne. Wanneer de rebelse, eeuwige vrijgezel Duke of Hastings (Regé-Jean Page) op het toneel verschijnt, wordt Daphne’s zoektocht naar de ware liefde er niet makkelijker op. Desondanks dat ze allebei volhouden niets in de ander te zien, is hun aantrekkingskracht ongekend en vliegen de vonken ervan af. Ze raken verwikkeld in een innerlijk gevecht waarbij ze moeten kiezen tussen wat ze echt willen en wat juist is om te doen, terwijl ze proberen te voldoen aan de verwachtingen van het aristocratische high society van Regency London.

Bridgerton heeft rollen voor Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Luke Thompson, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter, Harriet Cains en Julie Andrews als de stem van Lady Whistledown.

Bridgerton seizoen 2 is vanaf 25 maart 2022 exclusief te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter