Trailer voor Britse Disney Plus serie Wedding Season

Hulu heeft de officiële trailer uitgebracht voor Wedding Season, de aanstaande romantische-komedie actiethriller met in de hoofdrollen Rosa Salazar en Gavin Drea. Alle acht afleveringen zijn vanaf 8 september te streamen op Disney Plus Nederland en op Hulu in de VS. Bekijk hieronder de trailer van Wedding Season.

In de video is Stefan te zien terwijl hij probeert te voorkomen dat de liefde van zijn leven Katie met iemand anders trouwt. De dingen gingen echter niet zoals hij wilde, aangezien hij zich nu midden in een moordonderzoek bevindt bij de verdachte dood van Katie’s nieuwe echtgenoot en schoonfamilie.

Wedding Season op Disney Plus

De genre-doorbrekende serie vertelt het verhaal van Katie en Stefan die voor elkaar vallen op een bruiloft en een affaire beginnen, ondanks dat Katie al een verloofde heeft. Twee maanden later, op Katie’s bruiloft, worden haar nieuwe echtgenoot en zijn hele familie vermoord. De politie denkt dat Stefan het heeft gedaan. Stefan denkt dat Katie het heeft gedaan. En niemand weet zeker wat de waarheid is…

Met in de hoofdrollen Rosa Salazar, Gavin Drea, Jade Harrison, Jamie Michie, Callie Cooke, Bhav Joshi, Ioanna Kimbrook en Omar Baroud.

Wedding Season is geregisseerd door George Kate op basis van een scenario geschreven door de opkomende schrijver Oliver Lyttelton. Het is uitvoerend geproduceerd door Chris Carey, Laurence Bowen en Toby Bruce, Brooke Posch, Lilly Burns, Tony Hernandez en Johanna Devereaux.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter