Trailer voor Cha Cha Real Smooth met Dakota Johnson

Apple TV+ heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Cha Cha Real Smooth, een drama over onzekerheid na de universiteit met Dakota Johnson en regisseur Cooper Raiff in de hoofdrol. De film komt net van het Sundance Film Festival in 2022, waar deze werd geprezen om zijn rauwe weergave van echte liefdesaffaires. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

De trailer laat ons kennismaken met Andrew (Raiff), een jonge man die van de universiteit komt en geen idee heeft wat hij met zijn leven moet. Andrew werkt in een fastfoodrestaurant, woont bij zijn ouders en jongere broer en heeft het gevoel dat hij geweldige dingen zou moeten doen. Maar in plaats daarvan kijkt hij hoe de tijd verstrijkt. Door het noodlot ontdekt Andrew dat hij zijn mensenkennis kan gebruiken om wat geld te verdienen als feeststarter bij Bar Mitzvahs. En om het nog beter te maken, ontmoet hij tijdens een van deze feesten de geweldige vrouw Domino (Johnson).

Cha Cha Real Smooth met Dakota Johnson

Cha Cha Real Smooth

Andrew heeft net zijn studies afgerond, maar zoekt voor zichzelf nog een weg in het leven. Intussen is hij weer bij zijn familie in New Jersey ingetrokken. Hij krijgt de kans te werken in een bar. Hij sluit vriendschap met Domino en haar dochter Lola die autisme heeft en stippelt stilaan een weg uit omtrent de toekomst.

Cha Cha Real Smooth is geschreven en geregisseerd door Cooper Raiff. De hoofdrollen worden gespeeld door Dakota Johnson, Cooper Raiff, Evan Assante, Leslie Mann, Brad Garrett, Raúl Castillo, Odeya Rush, Erik Feig, Jessica Switch en Ro Donnelly. De film is geproduceerd door Picturestart Pictures Endeavour Content.

Cha Cha Real Smooth gaat op 17 juni in première in geselecteerde bioscopen en wereldwijd op Apple TV+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter