Trailer voor Chucky seizoen 2

Syfy en USA Network hebben de officiële trailer vrijgegeven voor Chucky seizoen 2. Bekijk de trailer hieronder. De serie zal op woensdag 5 oktober terugkeren.

De trailer van Chucky seizoen 2 toont Jake, Devon en Lexy die gedwongen worden over te stappen naar een katholieke kostschool, waar ze naar verwachting zullen worden hervormd voor hun ‘zonden’. Ondertussen is Chucky uit op wraak op degenen die zijn plan het afgelopen seizoen hebben verhinderd. De video geeft ons ook een voorproefje van de terugkeer van Chucky en Tiffany’s genderfluid kinderen Glen en Glenda.

Chucky seizoen 2 trailer

Chucky seizoen 2 trailer

In de serie Chucky wordt een idyllisch kleine Amerikaans dorp in chaos geworpen nadat een oude ‘Chucky’-pop opduikt bij een garagesale. Jake (Zackary Arthur) is een tiener die een saai leven leidt op een High School en neemt Chucky mee. Al snel worstelen de inwoners om de reeks gruwelijke moorden tegen te gaan, die ook de diepe verborgen geheimen van de stad blootleggen. Ondertussen kruipen vrienden en vijanden uit Chucky’s verleden terug in zijn wereld en dreigt de waarheid zich te onthullen achter zijn mysterieuze oorsprong.

Nadat zijn duivelse plan om Amerika’s kinderziekenhuizen binnen te vallen in seizoen één werd verijdeld, zoekt Chucky nu wraak op degenen die hij verantwoordelijk houdt: de overlevende tieners Jake, Devon en Lexy, samen met zijn ex Tiffany, nu zijn gezworen vijand.

In de Chucky serie zijn er rollen voor Zackary Arthur, Teo Briones, Bjorgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind, Devon Sawa, Lexa Doig en Barbara Alyn Woods samen met franchiseveteranen Brad Dourif, Jennifer Tilly en Fiona Dourif.

Chucky wordt geproduceerd door UCP en is in handen van bedenker Don Mancini, David Kirschner, Nick Antosca en Alex Hedlund. Harley Peyton zal ook dienen als uitvoerend producent.  Mancini, de bedenker van de filmfranchise, schreef ook de televisiebewerking, regisseert de eerste aflevering en is tevens de showrunner.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter