Trailer voor Clint Eastwood’s The Mule

Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Clint Eastwood’s crime drama The Mule. Bekijk de trailer hieronder. De film heeft tevens rollen voor Bradley Cooper (American Sniper) en Taissa Farmiga (The Nun).

In The Mule schittert Clint Eastwood als Earl Stone, een man van in de tachtig die failliet is, alleen en geconfronteerd met de verkoop van zijn bedrijf wanneer hem een ​​baan wordt aangeboden waarvoor hij moet rijden. Makkelijk genoeg, maar buiten medeweten van Earl, heeft hij zich net aangemeld als drugskoerier voor een Mexicaans kartel. Hij doet het zo goed dat zijn lading exponentieel toeneemt en Earl krijgt een handler toegewezen. Maar hij is niet de enige die Earl in de gaten houdt; de mysterieuze nieuwe drugshandelaar is ook op de radar verschenen van DEA-agent Colin Bates.

Andere rollen zijn er voor Dianne WiestMichael PenaLaurence Fishburne, Andy Garcia, Alison Eastwood, Ignacio Serrichio, Loren Dean en Eugene Cordero.

The Mule is geschreven door Nick Schenk (Gran Torino) en Dave Holstein (Weeds, I’m Dying Up Here) en draait vanaf maart 2019 in de bioscoop.