Trailer voor C’mon C’mon met Joaquin Phoenix

A24 heeft de trailer vrijgegeven voor C’mon C’mon, de aanstaande zwart-wit dramafilm met in de hoofdrol Oscar-winnaar Joaquin Phoenix. Mike Mills brengt met deze film over familierelaties een ode aan de generatie van de toekomst, en diegenen die hen opvoeden. De trailer kun je hieronder bekijken. De film zal naar verwachting op 19 november in geselecteerde bioscopen in de Verenigde Staten verschijnen. In Nederland verschijnt de film 3 februari 2022 in de bioscoop.

C’mon C’mon

C’mon C’mon

Radiojournalist Johnny (Joaquin Phoenix) werkt aan een project waarbij hij verschillende kinderen interviewt over hun dromen en de toekomst van de wereld. Zijn zus Viv (Gaby Hoffman) vraagt hem om op haar 9-jarig zoontje Jesse (Woody Norman) te letten terwijl zij voor haar man, die kampt met psychische klachten, moet zorgen. Wanneer Johnny zijn neefje onder zijn vleugels neemt tijdens een roadtrip van Los Angeles naar New York en New Orleans, ontstaat er langzaam een unieke band tussen de twee.

De film is geschreven en geregisseerd door Mike Mills, de voor een Oscar genomineerde filmmaker achter 20th Century Women uit 2016. De film heeft hoofdrollen voor Joaquin Phoenix (Her, Joker) en nieuwkomer Woody Norman. Ze worden vergezeld door Gaby Hoffman, Molly Webster, Jaboukie Young-White en Scoot McNairy.

C’mon C’mon verschijnt 3 februari 2022 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter