Trailer voor Cobra Kai seizoen 5

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Cobra Kai seizoen 5. Deze kun je hieronder bekijken. Cobra Kai is de enorm succesvolle serie die de filmfranchise van The Karate Kid voortzet. Cobra Kai seizoen 5 zal vanaf 9 september 2022 te zien zijn op Netflix.

Cobra Kai seizoen 5 trailer

Cobra Kai seizoen 5 trailer

In Cobra Kai zien we de terugkeer van Ralph Macchio en William Zabka in hun iconische rollen uit de filmfranchise The Karate Kid. De epische tegenstanders keren terug naar de dojo, dertig jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Tournament in 1984. Een down-and-out Johnny Lawrence (Zabka) zoekt verlossing door de beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen en zijn rivaliteit met een nu succesvolle Daniel LaRusso (Macchio) te doen oplaaien. Daniel worstelt om het evenwicht in zijn leven te behouden zonder de begeleiding van zijn mentor Mr. Miyagi.

Na de schokkende resultaten van het All Valley Tournament breidt Terry Silver het Cobra Kai-imperium uit en probeert hij van zijn ‘No Mercy’-stijl van karate het enige spel in de stad te maken. Met Kreese achter de tralies en Johnny Lawrence die karate opzij zet om zich te concentreren op het herstellen van de schade die hij heeft veroorzaakt, moet Daniel LaRusso een oude vriend om hulp vragen.

Tevens zijn er rollen voor Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Peyton List, Courtney Henggeler, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo, Martin Kove.

Cobra Kai is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg via hun productiebedrijf, Counterbalance Entertainment. Will Smith, James Lassiter en Caleeb Pinkett produceren samen met Susan Ekins voor Overbrook Entertainment in samenwerking met Sony Pictures Television, met Ralph Macchio en William Zabka als co-executive producers.

Cobra Kai seizoen 5 is vanaf 9 september 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter