Trailer voor Come to Daddy met Elijah Wood

Elijah Wood (Color Out of Space) keert terug naar het indie horror-comedy-genre met Come to Daddy van Saban Films. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Norval Greenwood, een bevoorrechte man, arriveert in de prachtige en afgelegen hut van zijn vervreemde vader aan de kust. Hij ontdekt al snel dat zijn vader niet alleen een eikel is, maar hij heeft ook een schaduwrijk verleden. Nu, honderden kilometers uit zijn comfortzone, moet Norval vechten met demonen, zowel echte als waargenomen, om opnieuw contact te maken met een vader die hij nauwelijks kent.

De film is geschreven door Toby Harvard (The Greasy Strangler), gebaseerd op een verhaalidee van Ant Timpson (The ABCs of Death), en is geregisseerd door Timpson. Naast Wood bevat de film rollen voor Stephen McHattie (Watchmen), Garfield Wilson (The Man in the High Castle), Martin Donovan (Tenet), Michael Smiley (The World’s End) en Simon Chin (Killing Eve).

Harvard produceert de film samen met Laura Tunstall, Emma Slade, Mette-Marie Kongsved, Katie Holly en Daniel Bekerman, met Lia Buman, Tim Headington en Timpson als uitvoerende producent. De horror-komedie verschijnt in de Amerikaanse bioscopen en video on demand op 7 februari.