Trailer voor Cosmic Sin met Bruce Willis & Frank Grillo

Saban Films heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Cosmic Sin, de aankomende sci-fi actiefilm met in de hoofdrollen Golden Globe-winnaar Bruce Willis (Moonlighting, Die Hard, Pulp Fiction) en Frank Grillo (The Grey, Purge: Anarchy, Captain America: The Winter Soldier). In een niet nader genoemde toekomst wordt een nieuwe buitenaardse beschaving ontdekt. Omdat deze soort het vermogen heeft de mens stiekem over te nemen vreest men voor uitroeiing. Vooraleer een intergalactische oorlog uitbarst wordt een team bestaande uit zeven afvallige soldaten samengesteld. De film verschijnt On Demand en On Digital op vrijdag 12 maart. Je kunt de trailer van de film hieronder bekijken, samen met de volledige poster!

Cosmic Sin

Cosmic Sin

Willis en Grillo spelen de hoofdrollen in het nieuwe epische sciencefiction-avontuur dat zich afspeelt in het jaar 2524, vierhonderd jaar nadat de mens begon met het koloniseren van de buitenplaneten. De gepensioneerde militaire generaal James Ford (Willis) wordt weer in dienst geroepen nadat soldaten op een afgelegen planeet zijn aangevallen door een vijandige buitenaardse vloot. De dreiging tegen het menselijk ras escaleert tot een onvermijdelijke interstellaire oorlog. Generaal Ford werkt samen met generaal Eron Ryle (Grillo) en een team elitesoldaten in een race om de aanstaande aanval te stoppen voordat het te laat is.

In de film heeft ook rollen voor Brandon Thomas Lee, Corey Large, Perrey Reeves, CJ Perry, Lochlyn Munro, Costas Mandylor en Adelaide Kane.

Cosmic Sin is geregisseerd door Edward Drake, die samen met Corey Large het scenario schreef.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter