Trailer voor Creed III

MGM heeft de officiële trailer uitgebracht voor Creed III, het derde deel in de Rocky spin-off-serie, die op 3 maart 2023 uitkomt. Bekijk hieronder de trailer van Creed III.

Creed III

Na het domineren van de bokswereld, bloeit Adonis Creed (Michael B. Jordan) zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven. Als een jeugdvriend en voormalig bokswonder, Damian (Jonathan Majors), weer opduikt na een lange gevangenisstraf, wil hij graag bewijzen dat hij zijn kans in de ring verdient. De confrontatie tussen voormalige vrienden is meer dan alleen een gevecht. Om de rekening te vereffenen, moet Adonis zijn toekomst op het spel zetten om tegen Damian te vechten – een vechter die niets te verliezen heeft.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu, Phylicia Rashad.

Naast de hoofdrol in de nieuwe film, markeert Creed III officieel het regiedebuut van Michael B. Jordan. Het script is geschreven door Keenan Coogler (Space Jam: A New Legacy) en Zach Baylin (King Richard) op basis van een verhaallijn van de originele co-schrijver/regisseur Ryan Coogler (Black Panther).

De film wordt geproduceerd door Charles Winkler, William Chartoff en David Winkler via Chartoff-Winkler Productions in samenwerking met Proximity Media naast Jonathan Glickman, Jordan en Coogler, terwijl Adam Rosenberg, Sev Ohanian en Zinzi Coogler allemaal als uitvoerend producenten optreden.

Dit is de eerste Rocky-film zonder Sylvester Stallone.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter