Trailer voor Criminal Activities

Er is een trailer van Criminal Activities verschenen, die hieronder te bekijken is. Deze misdaad-komedie bevat rollen voor Dan Stevens, John Travolta, Michael Pitt, Edi Gathegi, Rob Brown en Jackie Earle Haley.

In Criminal Activities komen vier oud-klasgenoten elkaar weer tegen bij een begrafenis. Een van het stelt het idee voor om geld te lenen bij een maffiabaas. Dat doen ze, en dat resulteert in een grote schuld bij een topcrimineel. Dan krijgen de vier vrienden het aanbod om een andere crimineel te liquideren. Als ze dat doen, zijn ze van hun schuld verlost.

Criminal Activities

Vier jonge jongens komen weer bij elkaar tijdens de begrafenis van een voormalige klasgenoot. Een van hen geeft de anderen gevoelige informatie over aandelen waarmee ze direct miljonair kunnen worden. Helaas voor hen loopt de deal niet zoals ze verwacht hadden en zijn ze hun investering kwijt. De zaken worden echter nog erger wanneer blijkt dat één van hen het geld heeft geleend van de maffia.

De film is geregisseerd door Jackie Earle Haley op basis van een scenario door Robert Lowell.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dan Stevens, John Travolta, Michael Pitt, Edi Gathegi, Rob Brown en Jackie Earle Haley.

De film zal in Nederland alleen uitkomen op VOD.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter