Trailer voor CSI: Vegas revival serie

CBS heeft zojuist een trailer uitgebracht voor de aanstaande CSI-revival, CSI: Vegas. De trailer bevat enkele aanwijzingen over de nieuwe serie, evenals de bevestiging van een officiële premièredatum. CSI: Vegas wordt vanaf 6 oktober uitgezonden op CBS. Aangezien Vegas dient als een vervolg op de originele CSI-serie, zal het de franchise terugbrengen naar waar het allemaal begon.

De teaser bevat ook veel bekende gezichten, met de respectievelijke terugkeer van William Petersen als Gil Grissom, Jorja Fox als Sarah Sidle en Paul Guilfoyle als detective Jim Brass. Maar we vangen ook een glimp op van enkele nieuwe leden van het forensisch team, waaronder Paula Newsome (Barry), Matt Lauria (Kingdom) en Mandeep Dhillon. Wallace Langham, Jamie McShane en Mel Rodriguez zullen ook de hoofdrol spelen.

 

CSI: Vegas trailer

CSI: Crime Scene Investigation volgde een team van crime-scene-onderzoekers voor de politie van Las Vegas terwijl ze fysiek bewijs gebruikten om moorden op te lossen.  De serie had hoofdrollen voor William Petersen (Gil Grissom), Marg Helgenberger (Catherine Willows), Jorja Fox (Sara Sidle), George Eads (Nick Stokes), Jon Wellner (Henry Andrews), David Berman (David Phillips), Paul Guilfoyle (Jim Brass), Wallace Langham (David Hodges), Elisabeth Harnois (Morgan Brody), Robert David Hall (Dr. Al Robbins), Eric Szmanda (Greg Sanders) en Ted Danson (D.B. Russell) en Laurence Fishburne.

CSI werd vanaf 2000 gemaakt door CBS, met Anthony E. Zuiker als producer en originele schrijver. De serie wordt geproduceerd door Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Jonathan Littman, en Petersen. CSI: Crime Scene Investigation stopte na 15 seizoenen in 2015 en lanceerde een franchise van $1 miljard dat vier series besloeg; CSI en spin-offs CSI: Miami, CSI: New York en CSI: Cyber.

CSI: Vegas gaat op 6 oktober in première op CBS.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter