Trailer voor Danny Boyle’s Yesterday

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Universal Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Yesterday, de nieuwe film van Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later) en Oscar-genomineerde scenarist Richard Curtis (Four Weddings and a Funeral, Love Actually en Notting Hill). Bekijk de trailer en poster hieronder.

Yesterday

Jack Malik (Himesh Patel, BBC’s Eastenders) is een worstelende singer-songwriter in een klein Engels kustplaatsje. Zijn dromen over roem vervangen snel, ondanks de felle toewijding en steun van zijn jeugdvriend Ellie (Lily James, Mamma Mia! Here We Go Again). Dan, na een raar busongeval tijdens een mysterieuze wereldwijde black-out, wordt Jack wakker om te ontdekken dat The Beatles nooit hebben bestaan ​​… en hij vindt zichzelf met een zeer gecompliceerd probleem.

Hij brengt liedjes ten gehoren van een van de grootste band in de geschiedenis aan een wereld die ze nog nooit heeft gehoord, en met een beetje hulp van zijn ironische Amerikaanse agent Debra (Emmy-winnaar Kate McKinnon) wordt Jack in een klap beroemd. Maar dan riskeert hij Ellie te verliezen – de enige persoon die altijd in hem heeft geloofd.

Yesterday is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner van Working Title (Les MisérablesLove ActuallyDarkest Hour, de Bridget Jones-films) samen met Matt Wilkinson (Kaleidoscope), Bernie Bellew (Steve Jobs), Richard Curtis en Danny Boyle.

Yesterday draait vanaf 27 juni in de bioscoop.