Trailer voor David O. Russell’s mysteriekomedie film Amsterdam

20th Century Studios heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de film Amsterdam, de aanstaande mysteriekomedie van David O. Russell met een sterrencast onder leiding van Christian Bale, Margot Robbie en John David Washington. De film moet op 3 november 2022 in Nederland in de bioscoop verschijnen.

De Amsterdam trailer, die je hieronder kunt bekijken, belicht de onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee soldaten en een verpleegster terwijl ze beloven elkaar altijd te beschermen. Nu is het trio betrokken bij een moordmysterie waarbij ze ervan worden beschuldigd iemand te hebben vermoord.

Amsterdam film

De film Amsterdam

Een fascinerend en rijk ingewikkeld verhaal dat op briljante wijze historische feiten met fictie verweeft voor een actuele, filmische ervaring. Het originele misdaadepos van 20th Century Studios en New Regency gaat over drie goede vrienden die zich in het middelpunt van een van de meest schokkende geheime complotten in Amerikaanse geschiedenis begeven.

Amsterdam is geschreven en geregisseerd door David O. Russell. De film dient na bijna zeven jaar als zijn comeback als regisseur, met als meest recente geregisseerde film de voor een Golden Globe genomineerde speelfilm Joy uit 2015. Dit project herenigt Bale ook met Russell na samen te hebben gewerkt aan The Fighter en American Hustle.

De hoofdrollen worden gespeeld door Christian Bale, Margot RobbieJohn David Washington, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldana, Mike Myers, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Taylor Swift, Matthias Schoenaerts, Alessandro Nivola, Rami Malek en Robert De Niro.

Amsterdam wordt geproduceerd door Arnon Milchan, Matthew Budman en Anthony Katagas voor New Regency, waarbij 20th Century Studios de film gaat distribueren.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter