Trailer voor DC League of Super-Pets

Dwayne Johnson heeft op Instagram de eerste trailer gedeeld voor Warner Bros. Animation’s DC League of Super-Pets, met een eerste blik op Johnson’s Krypto the Superdog. De video onthulde ook de all-star cast van de film. Bekijk de trailer hieronder.

DC League of Super-Pets

Verdere plot- en karakterdetails over DC League of Super-Pets worden nog geheim gehouden, maar dit project is de eerste keer dat Superman’s geliefde hond in een speelfilm verschijnt. Eerder speelde Krypto the Superdog voor het eerst in zijn eigen geanimeerde televisieserie die tussen 2005-2006 te zien was en zich concentreerde op de avonturen van de Kryptonian-hond en zijn vrienden.

Het verhaal gaat over de dieren van de superhelden. In 1962 verscheen er al een eerste comic over de huisdieren, zoals Krypto the Super-Dog, Streaky the Super-Cat, Bat-Cow, Flexi the Plastic Bird, Aquaman’s zeepaard Storm en Ace the Bat-Hound.

De stemmencast bestaat uit namen als Dwayne JohnsonKeanu Reeves, John Krasinski, Kate McKinnon, Diego Luna, Natasha Lyonne, Vanessa Byer.

De film is geregisseerd door Jared Stern en Sam Levine, met een script geschreven door Stern en gebaseerd op het gelijknamige DC Comics-team.

DC League of Super-Pets staat gepland voor mei 2022.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter