Trailer voor DC’s Titans seizoen 3

HBO Max heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Titans seizoen 3. Deze kun je hieronder bekijken. De reeks start 12 augustus met de eerste drie afleveringen van het seizoen. Daaropvolgende afleveringen worden elke donderdag tot en met 21 oktober wekelijks gelanceerd.

Titans seizoen 3 trailer 

Titans volgt een groep jonge helden uit het DC-universum naarmate ze volwassen worden en deel gaan uitmaken van de klassieke Teen Titans-franchise. Dick Grayson en Rachel Roth, een speciaal jong meisje bezeten door een vreemde duisternis, raken verwikkeld in een samenzwering die de hel op aarde zou kunnen brengen. Ze worden vergezeld door Starfire en sympathieke Beast Boy. Samen worden ze een surrogaat gezin en een team van helden.

In seizoen 3 trekken de omstandigheden onze helden naar Gotham City, waar ze zich zullen herenigen met oude vrienden en nieuwe bedreigingen het hoofd bieden.

Titans heeft rollen voor Brenton Thwaites (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) als Dick Grayson/Robin, Teagan Croft (Home and Away) als Raven, Anna Diop (24: Legacy) als Koriand’r/Starfire, Alan Ritchson (Teenage Mutant Ninja Turtles) & Minka Kelly (Friday Night Lights) als Hawk en Dove, Bruno Bichir als Dr. Niles Caulder en Lindsey Gort als Police Detective Amy Rohrbach.

Seizoen 2 had tevens rollen voor Joshua Orpin als Conner Kent/Superboy, Esai Morales als Deathstroke, Chella Man als Deathstroke’s zoon Jericho Wilson, Chelsea T. Zhang als Deathstroke’s dochter Rose Wilson (aka The Ravager), Iain Glen als Bruce Wayne, Natlie Gumede als Mercy Graves en Drew Van Acker als Aqualad.

DC’s Titans is afkomstig van producenten Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti en Sarah Schechter. In de actie serie komt Dick Grayson uit de schaduw om de leider te worden van een onverschrokken groep nieuwe helden, waaronder Starfire, Raven en vele anderen. Fans kunnen verwachten dat Titans een dramatische avonturen reeks wordt die een van de populairste stripboekteams ooit zal ontdekken.

Titans seizoen 3 zal vanaf 12 augustus van start gaan.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter