Trailer voor De Allergrootste Slijmfilm

Vanaf woensdag 6 juli draait De Allergrootste Slijmfilm in de bioscoop. Vandaag is de trailer vrijgegeven waar slijmfans de eerste beelden van de film kunnen zien. Bekijk de trailer hieronder.

De Allergrootste Slijmfilm is het vervolg van bioscoop-hits De Grote Slijmfilm en De Nog Grotere Slijmfilm.

De Allergrootste Slijmfilm

Indy (Bibi) is terug in de ALLERlaatste, ALLERgrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks! In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen?

De cast bestaat uit namen als Bibi, Yolanthe Cabau, Matheu Hinzen, Quinn & Aaron Bezemer, Ferdi Stofmeel, Géza Weisz, Denise Aznam.

De regie is in handen van Martijn Smits.

De film moet vanaf 6 juli 2022 in de bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter