Trailer voor de Apple animatie film Luck

Apple Original Films heeft de officiële trailer uitgebracht voor de film Luck, van Skydance Animation. De film zal vanaf vrijdag 5 augustus wereldwijd beschikbaar zijn voor streaming, exclusief op Apple TV+.

De video, die je hieronder kunt bekijken, introduceert Bob de Kat terwijl hij ons naar het Land van Geluk brengt, de plaats waar de gelukkige en ongelukkige momenten van de mens worden gemaakt. Alles lijkt goed te gaan totdat een mensenmeisje per ongeluk de verborgen locatie ontdekt.

Luck film

Apple film Luck

Luck draait om het ongelukkigste meisje ter wereld dat struikelt in de nooit eerder vertoonde wereld van goed en slecht geluk en moet samenwerken met magische wezens om een ​​kracht te ontdekken die sterker is dan zelfs geluk zelf.

De stemmencast bestaat uit Broadway-ster Eva Noblezada (Yellow Rose, Miss Saigon) als Sam Greenfield, Jane Fonda (Grace & Frankie) als CEO van Goodluck the Dragon, Oscarwinnaar Whoopi Goldberg als de kapitein, Simon Pegg (Ice Age-films) als Bob de Kat, Flula Borg (Trolls World Tour) als Jeff de Eenhoorn, Lil Rel Howery (Free Guy) als Marv, Colin O’Donoghue (Once Upon a Time) als Gerry, John Ratzenberger (Cheers) als Rootie en Adelynn Spoon (Watchmen) als Hazel.

De magische en avontuurlijke film is geregisseerd door Peggy Holmes naar een scenario geschreven door Kiel Murray, Jon Aibel en Glenn Berger. Producenten zijn John Lasseter, David Ellison, Dana Goldberg en David Eisenmann voor Skydance Animation.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter