Trailer voor de Disney film Strange World

Walt Disney Animation Studios heeft een trailer uitgebracht voor Strange World, de aanstaande animatiefilm met de stem van Oscar-genomineerde Jake Gyllenhaal. De film moet op 23 november 2022 in de bioscoop verschijnen.

Regisseur Don Hall zei in een verklaring:

“I loved reading the old issues of pulps growing up. They were big adventures in which a group of explorers might discover a hidden world or ancient creatures. They’ve been a huge inspiration for Strange World.”

De video, die je hieronder samen met de nieuwe poster kunt bekijken, introduceert Gyllenhaal’s personage Searcher Clade, die wordt beschreven als de zoon van een standvastige ontdekkingsreiziger. Het geeft ons een voorproefje van de mysterieuze, vreemde en fantastische titulaire wereld waar Searcher per ongeluk naartoe reist.

Strange World

Disney film Strange World

De originele actie-avonturenfilm wordt beschreven als een knipoog naar pulptijdschriften – populaire fictie uit de eerste helft van de 20e eeuw die werd gedrukt op goedkoop houtpulppapier. De film reist diep in een onbekend en verraderlijk land waar fantastische wezens wachten op de legendarische Clades, een familie van ontdekkingsreizigers wiens verschillen hun laatste – en verreweg – meest cruciale missie dreigen te vernietigen,

Strange World wordt mede geregisseerd door Don Hall (Big Hero 6) en Qui Nguyen, die eerder samenwerkten aan Raya and the Last Dragon van vorig jaar. Het wordt geproduceerd door Roy Conli (Tangled).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter