Trailer voor de film A Mouthful of Air met Amanda Seyfried

Sony Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor de film A Mouthful of Air, de aankomende adaptatie van Amy Koppelman’s veelgeprezen roman. Deze kun je hieronder bekijken. In de hoofdrol zien we Oscar-genomineerde Amanda Seyfried en Finn Wittrock. Momenteel staat de film gepland voor vrijdag 29 oktober.

De trailer van A Mouthful of Air toont een jonge moeder die worstelt met haar angsten met betrekking tot het moederschap. Na de geboorte van haar tweede kind komen haar diepgewortelde angsten terug om haar te achtervolgen, wat haar met angst en diepe droefheid achterlaat.

A Mouthful of Air trailer

De kinderboekenschrijfster Julie is een liefdevolle moeder en echtgenote. Door haar werk staat de confrontatie met de angsten centraal. Ironisch genoeg heeft Julie haar eigen duisternis, die haar haar hele leven achtervolgt, nog niet onder ogen gezien. Wanneer ze van een tweede kind bevalt, komt haar trauma naar boven en komt Julie voor een erg zware periode te staan.

A Mouthful of Air is geschreven en geregisseerd door Amy Koppelman, gebaseerd op haar veelgeprezen roman uit 2003 met dezelfde naam. De film heeft hoofdrollen voor Amanda SeyfriedFinn Wittrock, Paul Giamatti, Amy Irving, Jennifer Carpenter en Michael Gaston.

A Mouthful of Air wordt geproduceerd door Koppelman, Seyfried, Mike Harrop, Celine Rattray en Trudie Styler. Uitvoerende producenten zijn Jenny Halper, Nic Marshall, John Sloss en Steven Farneth.

De film A Mouthful of Air staat gepland om te worden uitgebracht op 29 oktober 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter