Trailer voor de film De Veroordeling

September Film Distribution heeft de trailer vrijgegeven voor de film De Veroordeling. De film over de Deventer moordzaak, met in de hoofdrollen Fedja van Huêt, Yorick van Wageningen en Lies Visschedijk, is vanaf 21 januari 2021 te zien in de bioscoop. Bekijk de De Veroordeling trailer hieronder.

 De Veroordeling Trailer 

Televisiejournalist Bas Haan (Fedja van Huêt) creëert zijn eigen monster wanneer hij in zijn onderzoek naar de Deventer moordzaak steeds meer in het kamp wordt gezogen van degenen die ‘de klusjesman’ van moord beschuldigen. Een media-hetze is het gevolg waardoor het leven van de klusjesman en zijn vrouw verandert in een ware nachtmerrie. Onthutst door deze ‘trial by media’ besluit Bas de complotten te bestrijden met de feiten, maar tot zijn frustratie blijkt de beeldvorming sterker dan de werkelijkheid. Is er iemand ten onrechte veroordeeld door de rechter of is er juist sprake van een onschuldig slachtoffer?

De cast bestaat uit namen als Fedja van Huêt, Yorick van Wageningen, Lies Visschendijk. De regie is in handen van Sander Burger. Het scenario is geschreven door Bert Bouma en Burger, dat gebaseerd is op het boek ‘De Deventer moordzaak, het complot ontrafeld’ van onderzoeksjournalist Bas Haan.

De film De Veroordeling is vanaf 21 januari 2021 te zien in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter