Trailer voor de film Empire of Light van Sam Mendes

Searchlight Pictures heeft de trailer en poster vrijgegeven voor Empire of Light, de nieuwste film van regisseur Sam Mendes. De film moet op 9 december in de Amerikaanse bioscoop verschijnen. In Nederland zal de film vanaf 9 maart 2023 te zien zijn. Empire of Light speelt zich af in een Engelse badplaats in het begin van de jaren tachtig en is een krachtig en aangrijpend verhaal over menselijke connectie en de magie van cinema.

Empire of Light

Empire of Light

De film speelt zich af in een kustplaats in Zuid-Engeland tegen de sociale onrust van de vroege jaren tachtig. Empire of Light is een intiem en ontroerend verhaal over liefde, vriendschap en verbondenheid. Hilary (Olivia Colman), een vrouw met een moeilijk verleden en een ongemakkelijk heden, maakt deel uit van een geïmproviseerde familie in de oude Empire Cinema aan de kust. Wanneer Stephen (Micheal Ward) wordt ingehuurd om in de bioscoop te werken, vinden de twee een onwaarschijnlijke aantrekkingskracht en ontdekken ze de genezende kracht van films, muziek en gemeenschap.

In Empire of Light schittert een sterrencast, onder leiding van Oscarwinnaar Olivia Colman, Micheal Ward, Tom Brooke, Tanya Moodie, Hannah Onslow, Crystal Clarke, Toby Jones en Oscarwinnaar Colin Firth.

De film is geschreven en geregisseerd door Oscarwinnaar Sam Mendes.

De film is geproduceerd door Sam Mendes and Pippa Harris’ Neal Street Productions, in samenwerking met Searchlight Pictures.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter