Trailer voor de film Expired met Hugo Weaving & Ryan Kwanten

Er is een nieuwe officiële trailer uitgebracht voor de aankomende film Expired, die het verhaal van een huurmoordenaar en zijn toevallige ontmoeting met een mysterieuze vrouw vertelt. Je kunt de trailer van Expired hieronder bekijken.

Expired film

Expired film

Ryan Kwanten (True Blood) en Hugo Weaving (The Matrix-serie) spelen de hoofdrol in deze futuristische thriller over een huurmoordenaar die een mysterieuze vrouw ontmoet en een dodelijke ziekte krijgt. Er is niet veel anders bekend over de film, maar alleen al de beelden en stijl van de film lijken erop te wijzen dat je inspiratie kunt putten uit Blade Runner en andere sci-fi-klassiekers.

De film heeft hoofdrollen voor Ryan Kwanten, Hugo Weaving, Jillian Nguyen, Keiichi Enomoto, Michael Chan, Shinji Ikefuji, Brooke Nichole Lee, Andrew Ng.

De regie is in handen van Ivan Sen. De sci-fi thriller is ook geschreven door Sen.

Expired komt uit op 18 maart 2022 en zal beschikbaar zijn in geselecteerde bioscopen en in on-demand services van Lionsgate.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter