Trailer voor de film Fresh met Daisy Edgar-Jones & Sebastian Stan

Searchlight Pictures heeft de officiële trailer onthuld voor de film Fresh, de aankomende horrorthriller met in de hoofdrollen Daisy Edgar-Jones en Sebastian Stan. De film zal in de VS op 4 maart 2022 op Hulu verschijnen, gevolgd door een internationaal debuut in het voorjaar op Disney Plus.

De video toont een ogenschijnlijk romantische meet-cute in een supermarkt die plotseling verandert in een psychologische nachtmerrie wanneer Stans charmante karakter Steve een psychopaat blijkt te zijn met een ongewone eetlust.

Fresh film

Fresh film

Fresh is het regiedebuut van Mimi Cave, geschreven door Lauryn Kahn. De hoofdrollen worden gespeeld door Daisy Edgar-Jones (Normal People), Sebastian Stan (Pam and Tommy), Jojo T. Gibbs (Twenties), Charlotte Le Bon (Anthropoid, The Hundred-Foot Journey), Andrea Bang (Luce) en Dayo Okeniyi (Runner Runner, The Spectacular Now).

De film volgt Noa, die de verleidelijke Steve ontmoet in een supermarkt en – gezien haar frustratie met dating-apps – een gok waagt en hem haar nummer geeft. Na hun eerste date is Noa verliefd en accepteert ze de uitnodiging van Steve voor een romantisch weekendje weg. Alleen om te ontdekken dat haar nieuwe minnaar een aantal ongewone eetlust verbergt.

De film Fresh wordt geproduceerd door Adam McKay en Kevin Messick onder hun Hyperobject Industries-vlag, met Maeve Cullinane als coproducent.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter