Trailer voor de film Silent Night

RLJE Films heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de film Silent Night. Bekijk de trailer hieronder. De duistere komediefilm heeft een all-star ensemble cast onder leiding van Oscar-genomineerde Keira Knightley. De film maakt zijn debuut in de bioscoop en op AMC+ op 3 december.

In de video is te zien hoe een groep vrienden en hun kinderen besloten om hun laatste dag op aarde samen te vieren met Kerstmis. Ondanks hun gelukkige hereniging zullen ze echter nog steeds worstelen met de angst om te wachten op de dag des oordeels en hun onvermijdelijke dood, inclusief het uitleggen van de situatie aan hun kinderen.

De film Silent Night

De film volgt ouders Nell en Simon die hun beste vrienden hebben uitgenodigd om bij hun familie te komen eten voor het kerstdiner in hun idyllische huis op het Engelse platteland. Terwijl de groep samenkomt, voelt het als vroeger, maar achter al het gelach en de vrolijkheid klopt er iets niet. De wereld buiten staat voor naderend onheil, en geen enkele hoeveelheid geschenken, games of Prosecco kan de naderende vernietiging van de mensheid doen verdwijnen. Het overleven van de vakantie is nu een stuk ingewikkelder geworden.

Silent Night heeft hoofdrollen voor Keira Knightley (Imitation Game), Matthew Goode (Downton Abbey), Roman Griffin Davis (Jojo Rabbit), Annabelle Wallis (Malignant), Lily-Rose Depp (The King), Ṣọpé Dìrísù (His House), Kirby Howell- Baptiste (Cruella), Lucy Punch (Into the Woods), Rufus Jones (Stan & Ollie) en Trudie Styler.

Silent Night is geschreven en geregisseerd door Camille Griffin. Matthew Vaughn (Kingsman-franchise), Trudie Styler (Moon) en Celine Rattray (The Kids Are Alright) produceren.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter