Trailer voor de film Spoiler Alert met Jim Parsons

Focus Features heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Spoiler Alert, het biografische drama met Jim Parsons in de hoofdrol als Michael Ausiello, een entertainmentjournalist die de dood van zijn partner over een langere periode van 11 maanden als gevolg van terminale kanker meemaakt. De film moet op 16 december 2022 in de bioscoop verschijnen. Bekijk hieronder de officiële Spoiler Alert trailer.

Spoiler Alert film

Gebaseerd op Michael Ausiello’s bestverkochte memoires Spoiler Alert: The Hero Dies, is de film een ​​hartverwarmend, grappig en levensbevestigend verhaal over hoe de relatie tussen Michael en Kit wordt getransformeerd en verdiept wanneer een van hen ziek wordt. Voordat hij zijn memoires publiceerde in 2017, beleefde Ausiello een succesvolle carrière in de entertainmentjournalistiek, diende hij als senior writer bij TV Guide en rapporteerde hij gedurende zijn hele carrière voor Entertainment Weekly voordat hij uiteindelijk zijn eigen site TVLine, in 2011 lanceerde.

De film is geregisseerd door Michael Showalter naar een scenario van David Marshall Grant en Dan Savage.

Spoiler Alert heeft hoofdrollen voor Jim Parsons, Ben Aldridge, Bill Irwin, Jeffery Self en Sally Field.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter