Trailer voor de film The Menu met Anya Taylor-Joy & Ralph Fiennes

Searchlight Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aanstaande komediethriller film The Menu, met in de hoofdrollen Golden Globe-winnaar Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes en Nicholas Hoult. De film moet op 18 november in de bioscoop verschijnen.

The Menu trailer, die je hieronder kunt bekijken, biedt een eerste glimp van de personages, waaronder Fiennes als een autoritaire chef-kok en Taylor-Joy als een sceptische vrouw die twijfelt aan de methoden en bedoelingen van de chef en zijn personeel.

The Menu film trailer

Een stel (Taylor-Joy en Hoult) reist naar een kusteiland om te eten in een exclusief restaurant waar de chef (Fiennes) een rijkelijk menu heeft bereid, met enkele schokkende verrassingen.

The Menu wordt geregisseerd door Mark Mylod (Game of Thrones, Succession) op basis van een scenario geschreven door Seth Reiss en Will Tracy. De hoofdrollen worden gespeeld door Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes. Nicholas Hoult, Hong Chau, John Leguizamo, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Aimee Carrero, Arturo Castro, Rob Yang.

The Menu wordt geproduceerd door Adam McKay en Betsy Koch via hun Hyperobject Industries-banner. DanTram Nguyen, Katie Goodson-Thomas en Zahra Phillips houden toezicht op het project voor Searchlight Pictures.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter