Trailer voor de film The Princess met Joey King

Hulu heeft de trailer vrijgegeven voor  20th Century Studios’ aankomende actie film The Princess met in de hoofdrol Joey King. The Princess is vanaf vrijdag 1 juli 2022 in Nederland te zien op Disney Plus.

De trailer, die je hieronder kunt bekijken, geeft ons een voorproefje van de actievolle vechtscènes waarin Joey King wordt uitgelicht als een stoere royal. Het toont het dilemma van het titulaire personage terwijl ze probeert haar familie en koninkrijk te redden van een kwaadaardige minnaar.

The Princess film Joey King

De film The Princess met Joey King

De film wordt beschreven als Rapunzel ontmoet The Raid. Het draait om een ​​gevecht tot de dood boordevol actie in een sprookjeswereld.

Als een mooie, wilskrachtige prinses weigert te trouwen met de wrede sociopaat met wie ze verloofd is, wordt ze ontvoerd en opgesloten in een afgelegen toren van het kasteel van haar vader. Met haar geminachte, wraakzuchtige minnaar die de troon van haar vader wil veroveren, moet de prinses haar familie beschermen en het koninkrijk redden.

De hoofdrol wordt gespeeld door Joey King, Dominic Cooper (Preacher), Olga Kurylenko (Black Widow) en Veronica Ngo (The Old Guard).

The Princess is geregisseerd door Le-Van Kiet op basis van een scenario geschreven door Ben Lustig (The Thirst) en Jake Thornton (Final Fantasy). De film wordt geproduceerd door Neal H. Moritz en Derek Kolstad, met Joey King en Guy Riedel als uitvoerende producenten.

The Princess is vanaf 1 juli 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter