Trailer voor De Gelaarsde Kat: De Laatste Wens

Universal Pictures heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor De Gelaarsde Kat: De Laatste Wens (Puss in Boots: The Last Wish), de aankomende Shrek spin-off. Bekijk de trailer hieronder. De film moet op 21 september 2022 in de Nederlandse bioscoop verschijnen. De trailer toont Puss in Boots (Antonio Banderas) die ontdekt dat hij zijn negende en laatste leven heeft bereikt. Vervolgens gaat hij op weg om zijn leven te herstellen door de Last Wish te vinden.

De Gelaarsde Kat: De Laatste Wens

Dit najaar keert onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige terug. Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe.

Antonio Banderas keert terug als de stem van de beruchte Kat die op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje (Salma Hayek).

Op hun tocht worden de Gelaarsde Kat en Kitty, tegen beter weten in, bijgestaan door het sjofele, praatgrage, altijd opgewekte mormel Perro. De drie helden worden op de hielen gezeten door de misdadigers Goudhaartje en de drie beren, “Big” Jack Horner en de angstaanjagende premiejager de Grote Boze Wolf.

De Gelaarsde Kat: De Laatste Wens stemmen cast

De Gelaarsde Kat: De Laatste Wens (Puss in Boots: The Last Wish) heeft een komische sterrencast, onder wie Antonio Banderas als Puss in Boots, Salma Hayek als Kitty Softpaws, Harvey Guillén als Perro, John Mulaney als “Big” Jack Horner, Florence Pugh als Goldilocks, Wagner Moura als Big Bad Wolf, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez, Da’Vine Joy Randolph.

De Nederlandse stemmen cast van De Gelaarsde Kat: De Laatste Wens (Puss in Boots: The Last Wish) worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

The Last Wish, de lang verwachte opvolger van de voor een Academy Award genomineerde blockbuster uit 2011, is geregisseerd door Joel Crawford en geproduceerd door Mark Swift, het creatieve team achter DreamWorks Animation’s hit The Croods: A New Age. De uitvoerende producent is oprichter en CEO van Illumination Chris Meledandri.

Het personage van de Gelaarsde Kat werd geïntroduceerd in Shrek 2 uit 2004 en was meteen een wereldwijde sensatie. Daarna speelde de Gelaarsde Kat in nog twee Shrek-vervolgen en in zijn eigen film en ook in meerdere video’s en tv-series van DreamWorks Animation. De films van Shrek en De Gelaarsde Kat hebben samen wereldwijd al meer dan 3,5 miljard dollar opgebracht.

De Gelaarsde Kat: De Laatste Wens (Puss in Boots: The Last Wish) zal op 21 september 2022 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter