Trailer voor de Netflix film The Boys in the Band

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor regisseur Joe Mantello‘s aanstaande verfilming van het bekroonde Broadway-toneelstuk The Boys in the Band. Bekijk de trailer hieronder. In de film speelt een groep homovrienden een spel waarin ze allemaal iemand moeten noemen van wie ze houden. De hoofdrollen worden gespeeld door Jim Parsons, Zachary Quinto en Matt Bomer. De film zal beschikbaar zijn voor streaming op woensdag 30 september.

The Boys in the Band op Netflix

Meer dan vijftig jaar nadat het toneelstuk van Mart Crowley een onverwachte hit werd, keert The Boys in the Band terug naar het scherm in een nieuwe bewerking die de veelgeprezen regisseur Joe Mantello herenigt met de sterrencast van de Tony-winnende Broadway-productie uit 2018.

In 1968 New York City – toen homoseksualiteit nog steeds achter gesloten deuren werd gehouden – komt een groep vrienden samen voor een verjaardagsfeestje van Harold (Zachary Quinto). Dit feestje is georganiseerd door Michael (Jim Parsons), een scenarioschrijver die te veel uitgeeft en drinkt. Andere feestgangers zijn onder meer Donald (Matt Bomer), Michaels voormalige vlam, nu verwikkeld in zelfanalyse; Larry (Andrew Rannells), een geile commerciële kunstenaar die samenwoont met Hank (Tuc Watkins), een onderwijzeres die net zijn vrouw heeft verlaten; Bernard (Michael Benjamin Washington), een bibliothecaris die op zijn tenen loopt naast Emory (Robin de Jesús), een decorateur die nooit terughoudend is; en een argeloze hustler (Charlie Carver), ingehuurd als Harold’s cadeau voor die avond. Wat begint als een avond vol drankjes en gelach, wordt op zijn kop wanneer Alan (Brian Hutchison), Michaels rechtlijnige kamergenoot op de universiteit, onverwachts opduikt en elke man wordt uitgedaagd om lang verborgen waarheden onder ogen te zien die het fundament van de hechte band van de groep bedreigen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jim Parsons, Zachary QuintoMatt BomerAndrew Rannells, Charlie Carver, Robin de Jesús, Brian Hutchison, Michael Benjamin Washington, Tuc Watkins.

De film werd geregisseerd door Joe Mantello op basis van een script van Mart Crowley en Ned Martel, gebaseerd op het toneelstuk van Crowley. Producenten zijn onder meer Ryan Murphy, David Stone, Mantello, Martel en Alexis Martin Woodall.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter