Trailer voor de Netflix komedie Senior Year met Rebel Wilson

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor Senior Year, de aanstaande komediefilm met in de hoofdrol Rebel Wilson. Het staat gepland om op vrijdag 13 mei 2022 te verschijnen op Netflix.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont Wilson terwijl ze een 37-jarige vrouw speelt die net ontwaakt uit een 20-jarige coma. Ze gaat terug naar een heel andere middelbare school om de doelen te bereiken die ze voor haar laatste jaar voor haar ongeluk had gesteld.

Senior Year Rebel Wilson

Senior Year trailer met Rebel Wilson

Nadat een cheerleader van een piramide is gevallen en in een 20-jarige coma is geraakt, wordt ze wakker als een 37-jarige vrouw, klaar om terug te keren naar de middelbare school, haar status terug te krijgen en de kroon van de prom queen te claimen die haar is ontgaan.

Senior Year heeft hoofdrollen voor Rebel Wilson, Sam Richardson, Zoë Chao, Mary Holland, Justin Hartley, Chris Parnell, Angourie Rice, Michael Cimino, Jeremy Ray Taylor, Brandon Scott Jones, Alicia Silverstone, Joshua Colley, Jade Bender en Avantika.

Senior Year wordt geregisseerd door Alex Hardcastle op basis van een scenario geschreven door Andrew Knauer, Arthur Pielli en Brandon Scott Jones, gebaseerd op het verhaal van Knauer en Pielli. Producenten zijn Wilson, Todd Garner, Timothy M. Bourne en Chris Bender, met Jeremy Stein en Jake Wagner als uitvoerende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter