Trailer voor de Netflix tienerkomediefilm 13: The Musical

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor 13: The Musical, de coming-of-age-drama gebaseerd op de gelijknamige Broadway-musical uit 2007 van Jason Robert Brown en Dan Elish. De film is vanaf 12 augustus beschikbaar voor streaming.

De video laat de 12-jarige Evan Goldman zien, wiens plannen om de beste Bar Mitswa te hebben, ontsporen wanneer zijn ouders besluiten te scheiden. Hierdoor moet hij zijn leven in New York verlaten en proberen een nieuw leven te beginnen in het kleine stadje Indiana. Hij moet door de verschillende sociale kliekjes van zijn nieuwe school navigeren als hij het grootste Bar Mitswa-feest wil houden.

13: The Musical

13: The Musical

Een 12-jarige jongen uit NYC plant de ultieme Bar Mitswa. Die plannen lopen echter spaak als zijn ouders onthullen dat ze gaan scheiden en hij door het halve land moet reizen om te verhuizen. Zonder vrienden en zijn ouders die niet met elkaar praten, hoe gaat hij de epische Bar Mitswa hebben waar hij altijd van heeft gedroomd?

13: The Musical heeft rollen voor Eli Golden, Rhea Perlman, Josh Peck, Peter Hermann, Gabriella Uhl, JD McCrary, Frankie McNellis, Lindsey Blackwell, Jonathan Lengel, Ramon Reed, Nolen Dubuc, Luke Islam, Shechinah Mpumlwana, Kayleigh Cerezo, Willow Moss, Liam Wignall en Khiyla Aynne.

De film is geregisseerd door Tamra Davis (Crossroads) naar een scenario geschreven door Robert Horn. De originele Broadway-productie in 2008 bevatte het Broadway-debuut van Victorious-sterren Ariana Grande en Elizabeth Gillies.

13: The Musical is vanaf 12 augustus 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter