Trailer voor De Piraten van Hiernaast 2

Dutch FilmWorks heeft de trailer vrijgegeven voor De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja’s van de Overkant. Bekijk de trailer hieronder. Het vervolg verschijnt komende 20 april 2022 in de Nederlandse bioscoop.

De Piraten van Hiernaast 2

De Piraten van Hiernaast 2

De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen. Piraten en ninja’s zijn immers gezworen vijanden! Terwijl Piratenkapitein Hector Donderbus uit alle macht probeert om van zijn nieuwe buren af te komen, worden zijn zoon Billy en ninjadochter Yuka juist vrienden. De piraten dagen de ninja’s uit om de ultieme strijd aan te gaan tijdens de jaarlijkse zeskamp in het dorp. Wie zal de wedstrijd winnen? Ninja’s zijn natuurlijk sneller en leniger, maar piraten zijn de beste valsspelers van de zeven zeeën…

De cast bestaat uit namen als Tygo Gernandt, Egbert-Jan Weeber, Samuel Beau Reurekas, Matti Stooker, Celeste Holsheimer, Jung Sun den Hollander, Kyana Pacis, Sarah Janneh, David Lucieer, Nyncke Beekhuyzen, Peter van Heeringen, Bert Hana.

De film wordt geproduceerd door Johan Nijenhuis. De regie is in handen van Pim van Hoeve. De film is gebaseerd op de boekenserie van Reggie Naus.

De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja’s van de Overkant verschijnt op 20 april 2022 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter